Zestaw bankietowy nr 1 – cena za osobę – 86 zł
1. Zupa
- Rosół z makaronem
2. Danie zasadnicze do wyboru :
- Kotlet schabowy
- Kieszonka z pieczarkami
- karkówka pieczona w sosie własnym
- kotlet de volaille
Ziemniaki gotowane lub frytki zestaw surówek
3. Deser
4. Kawa, herbata.
Zestaw bankietowy nr 2 – cena za osobę – 110 zł
1. Zupa
- Rosół z makaronem
2. Danie zasadnicze do wyboru :
- Kotlet schabowy
- Kieszonka z pieczarkami
- karkówka pieczona w sosie własnym
- kotlet de volaille
Ziemniaki gotowane lub frytki zestaw surówek
3. Deser
4. Trzy zakąski (jeden półmisek zakąsek na 5 osób) do wyboru:
- śledź tradycyjny
- pieczarki zapiekane ze szpinakiem
- sałatka jarzynowa
- jajka faszerowane
- półmisek wędlin i mięs pieczonych
5. Sok 250 ml, woda mineralna. Kawa , herbata
Zestaw bankietowy nr 3 -cena za osobę – 130 zł
1. Zupa
- Rosół z makaronem
2. Danie zasadnicze do wyboru:
- Kotlet schabowy
- Kieszonka z pieczarkami
- Karkówka pieczona w sosie własnym
- Kotlet de volaille
Ziemniaki gotowane lub frytki i zestaw surówek
3. Deser
4. Trzy zakąski (jeden półmisek zakąsek na 5 osób) do wyboru:
- śledź tradycyjny ,
- pieczarki zapiekane ze szpinakiem,
- półmisek wędlin i mięs pieczonych
- sałatka jarzynowa
- jajka faszerowane
- sałatka caprese
5. Barszcz czerwony z krokietem
6. Sok 250 ml, woda mineralna, kawa, herbata
Przyjęcia okolicznościowe Menu I
Propozycja I 160.00 zł / os
Dania gorące
1) Rosół z makaronem
Ziemniaki
Schab pieczony z pieczarkami(kieszonka)
Zestaw surówek(seler, marchew,por)
2) Kluski śląskie z sosem węgierskim
Surówki (kapusta kiszona i kapusta czerwona)
3) Barszcz czerwony z krokietem lub pasztecikami
Zimne przystawki
Półmisek wędlin i mięs pieczonych
Galaretka drobiowa
Śledź po japońsku ( ½)
Śledź po chłopsku ( ½)
Sałatka gyros
Sałatka jarzynowa
Zestaw pikli: pieczarki , ogórek,papryka,cebulka
Chleb
Deser
Lody z owocami i bitą śmietaną ( 2 gałki )
Napoje
Woda lub napój gazowany ( 200 ml) 1 szt na osobę
Kawa , herbata – podawana 2 x
Przyjęcia okolicznościowe Menu II
Propozycja II 180.00 zł / os
Dania gorące
1) Rosół z makaronem
Ziemniaki
Schab pieczony ze śliwką w sosie własnym
Zestaw surówek(por, pekińska, marchew)
2) Ryż z papryką
Pierś z kurczaka w sosie kurkowym
Bukiet warzyw gotowanych na parze
3) Bigos z serdelkami
4) Barszcz czerwony z krokietem lub pasztecikami
Zimne przystawki
Półmisek wędlin i mięs pieczonych
Galaretka drobiowa
Śledź po japońsku ( ½)
Śledź w oleju ( ½)
Jajka faszerowane( tuńczykiem , pieczarką)
Sałatka nicejska
Sałatka jarzynowa
Chleb
Deser
Lody płonące z owocami i polewą ( 2 gałki )
Napoje
Woda lub napój gazowany ( 200 ml) 1 szt na osobę
Kawa , herbata – podawana 2 x
Przyjęcia okolicznościowe Menu III
Propozycja III 210.00 zł / os
Dania gorące
1) Rosół z makaronem, Karkówka pieczona w sosie własnym,Ziemniaki
Zestaw surówek(por z marchewką, pekińska, seler)
Półmisek mięs dodatkowych – de Volaille ( 1/3 )
schab z pieczarkami ( kieszonka) (1/3)
zrazy mielone (1/3)
2) Ryż
Pierś z kurczaka z plastrem ananasa w sosie rodzynkowym
Bukiet warzyw gotowanych na parze
3)Placki ziemniaczane 2 szt. z gulaszem węgierskim
Surówki ( kapusta kiszona, kapusta czerwona)
4) Barszcz czerwony z krokietem lub flaczki
Zimne przystawki
Śledź po japońsku ( 1/3)
Śledź po węgiersku (1/3)
Śledź po chłopsku (1/3)
Galaretka drobiowa
Schab ze śliwką w galarecie ( ½)
Jajko w szynce w galarecie( ½)
Półmisek wędlin i mięs pieczonych
Sałatka gyros
Sałatka grecka
Chleb
Deser
Lody płonące z owocami i polewą ( 2 gałki )
Napoje
Woda napój gazowany ( 200 ml) 1 szt na osobę
Kawa , herbata – podawana 2 x